En EspaƱol

Gilbert Intermediate School

Bell Schedules » Honor's Assembly Schedule

Honor's Assembly Schedule

Honor's Assembly Schedule
Description / Period Start Time End Time Length
1st Period 7:55 AM 8:41 AM 46 min
2nd Period 8:45 AM 9:30 AM 45 min
3rd Period 9:34 AM 10:19 AM 45 min
4th Period 10:23 AM 11:08 AM 45 min
5th Period - 6th Grade 11:12 AM 12:12 PM 60 min
5th Grade Lunch/Recess 11:12 AM 12:12 PM 60 min
5th Period - 5th Grade 12:16 PM 1:16 PM 60 min
6th Grade Lunch/Recess 12:16 PM 1:16 PM 60 min
6th Period 1:20 PM 2:24 PM 64 min
Assembly 2:30 PM 3:25 PM 55 min